ABN AMRO Verzekeringen

In 2003 zijn Delta Lloyd Groep en ABN AMRO Bank een samenwerkingsverband aangegaan op het gebied van verzekeringen. Deze joint venture, ABN AMRO Verzekeringen, verenigt het beste van twee werelden: de verzekeringsexpertise van Delta Lloyd Groep, en het sterke merk en de distributiekracht van ABN AMRO Bank.

ABN AMRO Verzekeringen richt zich op de particuliere en de zakelijke markt in Nederland en biedt levensverzekeringen, schadeverzekeringen, inkomensverzekeringen en pensioenen. ABN AMRO Verzekeringen verkoopt haar verzekeringen via de bankkantoren van ABN AMRO Bank, via internet en het callcenter van ABN AMRO Bank. De verzekeringen worden ook verkocht door Florius, een dochteronderneming van ABN AMRO Bank.

 

Wat is ABN AMRO Verzekeringen?

Doordat wij een verzekeraar voor ABN AMRO Bank zijn, kunnen wij onze bankklanten verzekeringsproducten aanbieden. Naast een hypotheek, kan de klant in zijn adviesgesprek bij ABN AMRO bijvoorbeeld ook direct een woonhuisverzekering en overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Daarmee biedt ABN AMRO Bank een zeer volledig financieel productaanbod.
 

Goed, snel en betrouwbaar

ABN AMRO Verzekeringen is een jonge en ambitieuze verzekeraar. Via het distributienetwerk van ABN AMRO Bank bedienen wij meer dan één miljoen klanten. Onze dienstverlening is goed, snel en betrouwbaar. ABN AMRO Verzekeringen biedt simpele producten en maatwerk waar nodig. Met onze kundige en toegewijde medewerkers maken wij het verschil. De informele bedrijfscultuur stimuleert om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Bij ABN AMRO Verzekeringen werken ongeveer 500 medewerkers. De verzekeraar is gevestigd in Zwolle, in de IJsseltoren aan de A28.

Klanttevredenheid

Doordat wij een bankverzekeraar zijn, kunnen wij onze klanten bank- en verzekeringsproducten aanbieden. Naast een hypotheek, kan de klant in zijn adviesgesprek bij ABN AMRO Verzekeringen, ook direct een woonhuisverzekering en overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Daarmee biedt ABN AMRO Verzekeringen een zeer volledig financieel productaanbod.

Meerdere malen heeft de Consumentenbond in vergelijkingsonderzoeken onze verzekeringen goed tot zeer goed gewaardeerd. Voorbeelden zijn de Doorlopende Annuleringsverzekering, Woonzeker Arbeidsongeschiktheidsverzekering, en de Overlijdensrisicoverzekering van ABN AMRO Verzekeringen. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Uit verschillende klanttevredenheidsonderzoeken blijkt de hoge waardering van klanten voor bijvoorbeeld de schadeafhandeling door ABN AMRO Verzekeringen.

Persvragen

Neem voor vragen over verzekeringsproducten contact op met ABN AMRO. Voor overige vragen kunt u contact opnemen met Michel Stiekema, woordvoerder van ABN AMRO Verzekeringen.
 

www.abnamro.nl/verzekeringen

 

 

 

Deel dit op